Üdvözöljük a Kis-Tisza Apartmanházak oldalán

2023.11.05

Legyen akár a borok vagy horgászat szerelmese, a kirándulni vágyó, a vízi világ felfedezője a legjobb helyen jár! 

Ha kicsit ki szeretne kapcsolódni és maga mögött hagyni a városi forgatagot. Nálunk az idő lelassul, és a csend szinte hallhatóvá válik.  

Üdvözöljük a Kis-Tisza Apartmanoknál, ahol az apartman házaink falusi környezetben és szeretettel várják vendégeinket. Ez a kis falu a meleg vendégszeretetéről híres, miközben a modern kényelem és a természet közelsége tökéletes harmóniát teremt. Csodálatos tájai és barátságos emberei révén Tiszaladány ideális úti cél mindenki számára, aki szeretne egy kis időt eltölteni a nyugalomban, a vidéki élet szépségében. 

1. A tiszta és modern apartmanok: Az apartman házaink Tiszaladányban a kényelmet ötvözik a vidéki varázslattal. Kényelmes apartmanokkal várjuk vendégeinket, melyek minden igényt kielégítenek. A szobákban modern berendezések és kényelmes ágyak találhatóak, hogy vendégeink maximális kényelemben pihenhessenek. Az apartmanokhoz tartozó hatalmas díszkertből és a vízpartról gyönyörű kilátás nyílik a környező tájra, így vendégeink élvezhetik a vidék varázsát.

 2. A Kis-Tisza Apartman közvetlen környezete a gyönyörű Taktaköz, amely mesés tájakkal és természeti kincsekkel büszkélkedhet. A Taktaköz a Tisza folyó ártere, amely lenyűgöző látványt nyújt a lankás dombokkal és a zöldellő rétekkel. A vidék jellemzője a gazdag növény- és állatvilág, ahol ritka fajok is megtalálhatóak. A Taktaköz területén húzódó kerékpárútvonalak és sétaösvények lehetőséget nyújtanak a természeti szépségek felfedezésére és a kikapcsolódásra. A vidéken elterülő természetvédelmi területeken a madármegfigyelés szerelmesei különleges élményekben részesülhetnek. A Taktaköz egy olyan hely, ahol a természet és a nyugalom összetalálkozik, és ahol a vendégek feledhetetlen élményeket szerezhetnek.

3. Borvidék ami a világörökség része: A "Nagy kopasz" lábánál fekvő Kis-Tisza Apartmanházak csupán 6 km-re van Tokajtól. Számtalan vendégük éppen ezért választ minket. A Tokaji borok világhíresek, és a régióban található pincék és szőlőültetvények vonzzák a borkedvelőket. A Tokaji borokat a világörökség részének nyilvánították, és a régióban számos borkóstoló és borfesztivál kerül megrendezésre. 


Összeállítottunk néhány látnivalót és program lehetőséget, hogy az itt töltött idő alatt minél behatóbban ismerkedhessenek meg a Tokaji borvidék azon részével amelyet az útikönyvek nem említenek. ;)

© 2002-2023 Kis-Tisza Apartmanházak
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!