Házirendünk

HÁZIREND

KIS-TISZA APARTMANHÁZAK

Kedves Vendégeink!

Mi azon fáradozunk, hogy Önök a pihenésük ideje alatt jól érezhessék magukat nálunk. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy semmilyen körülmény ne zavarja nyugalmukat. Ha ezen törekvésünk ellenére bármi zavaró tényezőt észlelnek, amivel nincsenek megelégedve, kérjük, haladéktalanul forduljanak a személyzethez a +36-30/264-7068-os telefonszámon. A szálláshely és a berendezési tárgyak állagának, rendjének, tisztaságának fenntartása érdekében kérjük, tartózkodjanak minden olyan tevékenységtől, amelyet saját otthonukban sem tennének.

Bejelentkezés / Kijelentkezés:

A szálláshely az érkezés napján 14.00 órától az elutazás napján délelőtt 10.00 óráig áll rendelkezésükre.

Külön díjazás esetében lehetőség van a szállás korábbi időpontban való elfoglalásához, illetve a távozás napján tovább maradáshoz. Mindkét esetben előzetes egyeztetésre van szükség.

A lefoglalt időpont idő előtti elutazás esetén szállásdíjat nem térítünk vissza.

A szálláshelyet csak az előre egyeztetett létszámban vehetik igénybe, melyet a szállásadó előzetes bejelentés nélkül ellenőrizhet.

A háziállatokat előre kérjük bejelenteni. A háziállatok fogadását a szállásadónak jogában áll megtagadni a többi vendég nyugalma érdekében.

A bejelentkezéskor köteles olvashatóan kitölteni a regisztrációs űrlapot, melynek adatait munkatársunk az okmányok alapján egyezteti.

A Vendégeink látogatót csak és kizárólag a szállásadó tudtával, beleegyezésével fogadhatnak.

Távozásnál megkérjük a Vendégeket, hogy az apartmanhoz tartozó kulcsőrbe helyezzék a szállásuk kulcsát.

Fizetés:

A szállásdíj és az idegenforgalmi adó fizetése érkezés előtt történik. Ha valami miatt az Ön által előre lefoglalt időszak vége előtt távozik a szállásról, abban az esetben is köteles a lefoglalt éjszakák szállásdíját kifizetni.

Fizetési módok: készpénz, utalás

Parkoló használat:

A parkoló kamerával védett. A behajtó és a parkoló területén a mindenkori KRESZ szabályok vannak érvényben. A megengedett sebességhatár 5 km/h.

Apartmanonként egy parkoló ingyen biztosított a Vendégek számára. A látogatóknak az utcán biztosítunk parkolási lehetőséget, az ingatlan területére nem hajthatnak be!

A parkoló területén nem lehet a gépjárművön nagyobb szerelést, karbantartást végezni. Kisebb javítás, karbantartás megengedett mindaddig, míg a terület tisztasága nem veszélyeztetett.

Dohányzás:

A dohányzás és a nyílt láng használata az épületen belül szigorúan TILOS!

Csak a kijelölt helyeken szabad a dohányzás!

Tisztelettel megkérjük dohányzó Vendégeinket, hogy a tisztaság fenntartása érdekében az udvaron és a vendégház teljes területén a csikkeket ne szórják el, hanem azokat összegyűjtve a hamutálakba vagy a szemetesekbe helyezzék.

Amennyiben a be nem tartott jogszabály miatt intézkedés történik a szállásadóval szemben, úgy annak költségét a jogsértő köteles megtéríteni.

Ez az intézkedés feljelentést és egyéb eljárást vonhat maga után.

Szobák, berendezési tárgyak használata:

Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát! A szobák berendezését és felszerelését, beleértve a törölközőket, plédeket, ágyneműt stb. a házból kivinni tilos!

A bútorokat átrendezni, balesetvédelmi és menekülési útvonalbiztosítás miatt Tilos!

Távozáskor a szobákat átnézzük és az esetleges károk okozása esetén, az ebből fakadó költségeket a vendéggel a helyszínen megtéríttetjük.

Tisztelettel megkérjük Önöket, hogy a falfelületre ne kenjék fel a rovarokat.

Hideg és esős idő esetén külön kérésre esernyőt és további pokrócot biztosítunk Vendégeink számára. Ennek igényét munkatárunknál jelezzék.

Külön kérésre biztosítunk szükség esetére varrókészletet, vasalót és vasalódeszkát. Ezek igényét, kérjük jelezzék a szállás átvételekor, vagy a +36-30/264-7068 telefonszámon munkatársunknál.

A szobákba gyúlékony, robbanásveszélyes anyagot, közlekedési eszközöket (kerékpár, roller, motor stb.) tilos bevinni, tárolni!

A szobából való távozáskor, kérjük győződjön meg, hogy a klíma, villany le vannak kapcsolva, illetve a vízcsapok el vannak zárva.

Ha bármilyen meghibásodást észlel, kérjük azonnal, haladéktalanul jelezze azt munkatársunknak a +36-30/264-7068 telefonszámon, utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Az átadott szobakulcsok elvesztése esetén a Vendég haladéktalanul köteles szólni munkatársunknak, illetve az ezzel járó költségeket megtéríteni (ajtó kinyitás, zárcsere stb.)

Az apartmanokhoz tartozó kulcsőrök rongálása és annak engedély nélküli kinyitása feljelentést és egyéb eljárást vonhat maga után.

Önellátó étkezés:

Az apartmanok jól felszerelt konyhával rendelkeznek, ahol lehetőség van egyszerű ételek elkészítésére.

A mikrohullámú sütőbe ne tegyenek be fémet tartalmazó tárgyat!

Kérjük, ügyeljenek a kávéfőző használatakor a berendezés épségére!

Kérjük, az ágyakban ne étkezzenek, ezt csak a konyhában, és az étkezőasztaloknál vagy az apartmanhoz tartozó saját teraszon elhelyezett asztaloknál tegyék!

Takarítás:

A szobákat a Vendégek tisztán, kitakarítva veszik át, amennyiben probléma merül fel a tisztasággal, jelezzék azt munkatársunknak a szállás átvételekor, utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni. Ottlétük alatt takarítást nem végzünk, csak külön kérésre, ennek felára 7500 Ft/ takarítás. Takarítási igényüket a +36-30/264-7068 számon tudják jelezni.

Szemételhelyezés, kezelés:

A háztartási szemét gyűjtése az apartmanoknál a konyhában és a fürdőszobában elhelyezett szemetesekben lehetséges. Amennyiben ezek a kis szemetesek megteltek, kérjük, hogy jelezzék azt munkatársunknak vagy használják az üdülő nagy szemetes kukáit.

Zöld színű kuka: Kommunális, vegyes hulladékgyűjtő

Sárga színű kuka: Szelektív (műanyag, papír, fém) hulladékgyűjtő

A szemetet ne hagyják közösségi tereken!

Tűzrakás-bográcsozás, flekkenezés:

Tüzet rakni kizárólag a kijelölt tűzrakó helyen a kijelölt farakásból, szélcsendben, egy vödör oltóvízzel felszerelkezve lehet.

A tűzrakás után kérjük a Vendégeket a szemét eltávolítására és a parázs leöntésére.

Tűzvédelem:

A tűzvédelmi szabályzatot minden Vendég köteles betartani. Minden apartman füst vagy szénmonoxid érzékelővel felszerelt. Annak jelzésére az apartmant haladéktalanul el kell hagyni és meggyőződni, hogy a jelzés miért következett be. Tűz esetén elsődlegesen a vendégek kötelessége értesíteni a beavatkozó szerveket a

(: 112 segélyhívón.

Szolgáltatások:

A Vendégek részére a parkoló ingyenes.

A wifi használat ingyenes, melynek jelszava az apartmanokban elhelyezett kártyákon olvasható.

Az ingatlan területén a homokos standrész ingyen használható, de csak saját felelősségre.

Minden apartman rendelkezik klímával, mely használata díjmentes.

Háziállat behozatalára a szállásadóval történő előzetes egyeztetés után van lehetőség, melynek a napi díja 4500 Ft/éj. Minden esetben kérjük az állat gazdáját, hogy az állattal kapcsolatos igazoló dokumentumot hozza magával, a biztonságát szavatoló egyéb kiegészítő felszereléssel együtt.

Háziállat a horgásztóban és a homokos parton nem tartózkodhat!

Felhívjuk vendégeink figyelmét, hogy a tóban fürdeni TILOS!

Egyéb:

A szobában felejtett értékeket 1 hónapig áll módunkban megőrizni, s amennyiben jelzik felénk a megadott időponton belül, a megadott címre postázzuk.

A Vendégek és a szomszédok nyugalmának biztosítása miatt, az apartmanokban és a szobákban 22.00 – 08.00 óra között tilos hangoskodni, zenélni vagy zenét hallgatni.

Felhívjuk figyelmét, hogy a szállásadónak nem áll módjában felelősséget vállalni és kártérítést fizetni az önhibáján kívül történt eseményekből eredő károkért (pl. természeti csapás, jégeső, tűz, áramszünet, parkolóban keletkezett sérülések stb.).

A szállásadó fenntartja a jogot, hogy a botrányosan viselkedő, a házirendet be nem tartó vendégeket nem fogadja, illetve a szállásról azonnal eltávolítja.

Jó pihenést, kellemes időtöltést kívánunk!

Fontos elérhetőségek:

Szállásadó: +36-30/816-0122 Paróczi Bence

Gondnok: +36-30/264-7068 Kereskényi Mariann

Orvosi ügyelet: 1830 OMSZ mentésirányítás 

© 2002-2023 Kis-Tisza Apartmanházak
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!